Hækklipning og beskæring af buske

God service med et smil på læben

​Har du brug for hjælp til hækklipning? Så lad os få bugt med hækken for dig. Hos Havemanden Olsen hjælper vi dig, når opgaverne vokser dig over hovedet. Vi tilbyder for eksempel klipning af hæk og beskæring af buske i blandt andet Marienlyst, Næstved, Nykøbing Falster og omegn.

Vi er en jordnær havemand, som du trygt kan bruge. Vi lægger vægt på glade kunder, og derfor er det vigtigt for os, at du bliver tilfreds. Vi har et godt fællesskab i vores team, og derfor kan du samtidig se frem til, at vi yder en god service med et smil på læben.

Vælg gerne en fast aftale om beskæring

​Vi står klar med en hjælpende hånd, uanset om det drejer sig om beskæring af hæk eller buske. Det kan endvidere være græsslåning eller anden udendørs pleje. Vi udfører også malerarbejde og mindre tømreropgaver.

Vi laver gerne en fast aftale om for eksempel hækklipning og græsslåning, hvor vi kommer i faste intervaller. Du kan også ringe efter os, når der er behov, eller når du ikke selv har tid eller kræfter. Dermed undgår du, at hækken eller plænen begynder at vokse dig over hovedet.

Vi rydder altid pænt op efter os selv, så du ikke skal bekymre dig om noget. Hos os får du, hvad du forventer og mere til. Vi lægger vægt på kvalitet og tillid, og vi stræber vi altid efter at få glade og tilfredse kunder, når vi udfører havearbejde.

Hvad koster hækklipning?

​Vores priser for hækklipning afhænger af mange forhold, herunder hækkens højde og længde. Det er naturligvis billigere, hvis hækken ikke er vokset ud af kontrol. Normalt er det bedst, hvis den bliver klippet et par gange om året.

Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål, eller hvis du vil høre mere. Vi laver gerne et gratis og uforpligtende tilbud med en god pris på klipning af hæk eller andet havearbejde.

Kontakt Havemanden Olsen

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 28 90 24 80, eller i formularen herunder.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg vores Håndværk

​på Facebook

Følg os og få større indbik i vores hverdag og meget mere.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Havemanden Olsen

Nykøbing Falster

CVR: 35102760

Kontaktoplysninger

Telefon: 28 90 24 80

E-mail: havemanden.olsen@outlook.dk

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket