Få mest muligt ud af sommertimerne med opbygning af træterrasse

Din lokale terrasseekspert

​Drømmer du om at få bygget en flot ny træterrasse i din have, som du kan nyde, når sol og sommer lander i de danske haver? Så kan vi ved Havemanden Olsen hjælpe dig. Vi er din lokale ekspert i opbygning af træterrasse, og vi leverer flotte og langtidsholdbare løsninger, der kan bruges til sommerfester, solbadning og familiehygge.

Med udgangspunkt i Nykøbing Falster kører vi rundt til kunder i hele vores lokalområde, herunder Næstved og Marienlyst, og hjælper med opbygning af træterrasse. Vi kommer altid ud med et smil på læben og en imødekommende service. Vi ønsker nemlig at efterlade vores kunder glade og tilfredse, når vi har været en tur i haven bygget en ny træterrasse.

Opbygning af træterrasse helt efter din ønsker

​Sæt dig til rette på din haveterrasse en dejlig sommeraften og se på havens farverige blomster. Eller nyd et glas vin i selskab med vennerne på tagterrassen. Kunne det friste? Så kontakt os og få udsigt til mere. Vi kan desuden tage hånd om hele din have, hvis du ønsker hjælp til træfældning, hækklipning eller lignende.

Hvad koster en træterrasse? Vores priser for opbygning af træterrasse afhænger af flere forhold, herunder dine ønsker til materialer og funktioner. En ny træterrasse får stor betydning for husets værdi. Dertil kommer, at du bliver glad for den i mange år. Vi rådgiver gerne om valg af materialer, størrelse og form med videre. Vi kan desuden også tilbyder kompetent flisebelægning, hvis du vil have lavet en terrasse, der både indeholder sten- og træelementer.

Få et tilbud på en træterrasse

​Byg en træterrasse sammen med os. Vores kyndige håndværkere står klar til at hjælpe dig, og vi kommer gerne ud for at se nærmere på din have. Samtidig kan vi høre mere om dine ønsker i forbindelse med for eksempel lægning af træterrasse. Derpå kan vi sende et uforpligtende tilbud på opbygning af træterrasse.

Kontakt Havemanden Olsen

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 28 90 24 80, eller i formularen herunder.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg vores Håndværk

​på Facebook

Følg os og få større indbik i vores hverdag og meget mere.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Havemanden Olsen

Nykøbing Falster

CVR: 35102760

Kontaktoplysninger

Telefon: 28 90 24 80

E-mail: havemanden.olsen@outlook.dk

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket