Opsætning af hegn – få en flot og sikker have

Vores målsætning er smukke haver og glade kunder

​Ønsker du at holde dine kæledyr eller småbørn i sikkerhed med professionel opsætning af hegn? Og samtidig få monteret et smukt hegn, der giver læ i haven? Så lad os hjælpe dig med det.

Hos Havemanden Olsen har vi stor ekspertise med opsætning af havehegn. Samtidig er vi en jordnær virksomhed, som du kan være tryg ved at bruge. Vi lægger vægt på at få glade og tilfredse kunder.

​Vi kører ud i blandt andet Marienlyst, Næstved, Nykøbing Falster og omegn. Der er et godt fællesskab i vores team, og derfor kan du altid se frem til, at vi leverer en god service med et smil på læben.

Få mere privatliv og tryghed ved opsætning af hegn

​Mangler du et nyt hegn til din have? Et hegn giver mere privatliv, men det kan også have en æstetisk effekt. Du kan endvidere bruge hegnet som afskærmning mod vind og vejr i haven, og så kan hegnet skabe tryghed, hvis du har mindre børn eller en hund.

Hvad koster et hegn? Vores pris for opsætning af hegn kommer an på en lang række forhold. Der findes mange typer hegn på markedet, og mulighederne er talrige. Vi hjælper gerne med opsætning af plankeværk eller andet havehegn af træ, som lever op til alle dine ønsker og behov.

Har du flere opgaver i haven, med eksempelvis opbygning af træterrasse, træfældning eller flisebelægning, så hjælper vi dig gerne med en komplet løsning. Nu vi alligevel er ude for at opsætte dit nye hegn eller plankeværk.

Kontakt os for at høre mere

Kunne du tænke dig at høre mere om dine forskellige muligheder for opsætning af hegn? Eller vil du have et tilbud på at få sat et hegn op i din have? Kontakt os i dag og sæt os ind i dine ønsker og behov. Vi skræddersyer gerne en pris på din opgave, så vi kan komme godt i gang med at give dig den have, du drømmer om.​

Kontakt Havemanden Olsen

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 28 90 24 80, eller i formularen herunder.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg vores Håndværk

​på Facebook

Følg os og få større indbik i vores hverdag og meget mere.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Havemanden Olsen

Nykøbing Falster

CVR: 35102760

Kontaktoplysninger

Telefon: 28 90 24 80

E-mail: havemanden.olsen@outlook.dk

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket