Stubfræsning eller rodfræsning udføres med et smil

Vi har stor erfaring med fræsning af stubbe og rødder

​Skal du have udført stubfræsning eller rodfræsning? Så kan vi udføre fræsearbejdet for dig. Hos Havemanden Olsen har vi stor erfaring med fræsning af stubbe og rødder.

Vi er jordnære og har et godt fællesskab i vores team. Derfor kan du trygt se frem til, at vi leverer kvalitet og god service med et smil på læben. Vi lægger kort sagt vægt på at have glade og tilfredse kunder. Vi kører ud i blandt andet Marienlyst, Næstved, Nykøbing Falster og mange andre steder.

Vi fjerner træstubben og rydder pænt op efter os

​En træstub ender tit med at stå i vejen, og de gamle rødder kan være et problem for græsplænen eller en eventuel flisebelægning. Men enhver fjernelse af træstub er et stort arbejde. Derfor tilbyder vi professionel stubfræsning og rodfræsning.

Vi rydder naturligvis pænt op efter os. Dermed skal du ikke bekymre dig om noget, når du bestiller os til fræsning af træstub og rødder. Du får det med andre ord, som du forventer og mere til. Dermed sikrer vi, at vi forsat har glade og tilfredse kunder.

Få et tilbud på stubfræsning og rodfræsning

​Hvad koster stubfræsning? Vores priser for stub- og rodfræsning afhænger blandt andet af omfanget, altså størrelsen på det oprindelige træ. Dertil kommer en række andre forhold som for eksempel tilgængelighed. Kontakt os for at høre mere, og vi kommer gerne ud for at give et uforpligtende tilbud med en god pris.

Kontakt Havemanden Olsen

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 28 90 24 80, eller i formularen herunder.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg vores Håndværk

​på Facebook

Følg os og få større indbik i vores hverdag og meget mere.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Havemanden Olsen

Nykøbing Falster

CVR: 35102760

Kontaktoplysninger

Telefon: 28 90 24 80

E-mail: havemanden.olsen@outlook.dk

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket